Artikler om indikatorplanter i PØ i 1983

PØ-praktisk økologi

Jeg har været så heldig at få foræret gamle numre af PØ og Bio-information, en guld grubbe af viden, vel at mærke af højt aktuel viden, om mikrolivet i jorden, om kulstof, om jordbehandling, og meget mere mere.

Indikatorplanter viden?

I disse 2 numre af PØ, kan du læse om indikatorplanter (de viste numre kan bestilles via bibliotek.dk). Det er opmuntrende for mig at læse, at den viden jeg prøver at udbrede, bl.a. via denne hjemmeside, ikke er et specifikt fransk fænomen, men at Frankrig var heldig at have en ildsjæle som Gérard Ducerf, som kunne føre emnet videre ved at inddrage flere “bio” parametre, såsom jordens indhold/adgang til luft/ilt, et afgørende parameter for livet.
Det er alligevel sørgeligt at opdage at meget af den viden, som fandtes allerede denne gang, ikke nåede bredere. Tiden var nok ikke moden og modstanden for stor vil jeg tro. Men nu er tiden kommet, med masser af interesse, nysgerrighed og energi. Skønt!

Gamle numre af PØ og Bio-information er GULD

Ser du nogle af disse gamle numre på din vej (loppemarked ellen antikvariat), køb dem og pas på dem.